Moped



Förlåt för dålig uppdatering. Mycket fotboll nu. Tänkte bara visa upp min snygga moped =) Jag tycker att den är riktigt cool, men det kanske jag är ensam om ;) Det är en Roulette från -57 och den går hela 35 km/h i nedförsbacke. Dock status.

Fotboll

Vad är det som händer i vår värld egentligen? Alla lag jag hejar på åker ut. Först hejade jag såklart på Sverige. Dom åker ut. Jag byter favoritlag till Holland. Dom åker ut.
Som någon så smart sa så borde jag heja på det lag som jag verkligen vill ska åka ut eftersom då borde dom ju åka ut. Logiskt.
Jag tippar: EM-final : Turkiet - Ryssland. Det vore roligt.
Jag tycker dock synd om Van der Saar som måste stå målvakt för Holland. Han är bäst. =)
Vem hejar ni på?

Photos



Jag tyckte det var snyggt när det lyste igenom pärmen och det stod Photos med vita bokstäver. Men vad vill Sverige egentligen? Det såg ju ut som att de inte ens ville vinna mot Ryssland. Ojoj. Inget Sverige i EM nu då, då får jag väl heja på Van der Saar i Hollands mål istället då. =)

Tisdagstema : ögon



Tisdagstema var en mycket rolig sak =) Dagens tema är då alltså ögon och här är min tolkning. Fler bidrag finns på tisdagstema.se.

Kusin på strand



Det bara sprutar bilder från mig just nu. Här är en bild jag tycker mycket om. Och tack alla för era söta kommentarer =)

Telefon



Jag har inte så mycket att skriva om så bilderna får tala istället. Det känns inte som sommarlov. Det bara regnar och regnar. Riktigt tråkigt. Så ring mig =)

Spindel



Känns som att det är mycket foto nu. Det finns många fotobloggar. Kan dock inte komma ifrån att det är kul att fota och visa andra vad man har fotat. =) Här är en spindel i alla fall, på en tröja.

Cykel



Jag har en gul cykel. Det är det minsann inte alla som har. Dessutom har jag målat den själv. Respekt =)


3 poäng

Till oss. 4-1 blev det. =) Riktigt skönt måste jag säga!
Match imorrn, i övermorrn och på söndag. Riktigt mycket fotboll nu. Vem klagar? Inte jag i alla fall. :)

Vi är svenska fans allihopa

Jag undrar hur många det var som inte såg på tv igårkväll. Sveriges EM-premiär. Och sen kunde det ju knappast sluta bättre heller. Eller okej, fler mål är ju alltid roligt i statistiken men 2-0 är absolut inte dåligt. Zlatan är vår hjälte =) Men den andre målskytten, Petter Hedman borde också få en eloge. Hela backlinjen i det svenska laget tycker jag jobbade mycket bra faktiskt, trots att det inte var speciellt många kända namn precis.

Match idag. Spännande.

Ciao.

Träd



Nog finns det en liten härmapa i oss alla. Fick idén av min syster. Kul att fota träd! =)

Fotboll i mängder

Tur för mig att jag gillar fotboll.
Tur för fotbollen att jag gillar den.
Tur för tv4 att dom får sända EM.
Tur för EM att jag gillar fotboll.
Tur för mig att EM går på tv just nu.

HEJA SVERIGE - HEJA SVERIGE - HEJA SVERIGE!

Min åsikt

Jag har tråkigt. Märks det? Nä, det kan väl ändå inte vara möjligt. Hittade i alla fall detta hos Nevnarien. =) Mycket har jag säkert redan berättat nån gång, men ahja.

Favorit...

...musik? Det som spelas på RixFm, typ ny musik men även några gamla Westlife-dängor med text jag kan utantill.
...film? Måste nog vara Pirates of the Caribbean 1.
...djur? Hund och får.
...klädstil? Vanlig. Inte extrem åt något håll, men gärna någon färgklick.
...klädaffär? H&M tror jag. Jag hittar som nästan alltid nåt där, och så är det billigt.
...skådespelare? Johnny Depp. (Varför tycker jag det? Oj, knepigt. Ledtråd: kolla fråga 2. Hehe)
...färg? Oj, vad svårt. Alla nästan. Blå, röd, vit, turkos, gul... Alla färger är fina i olika kombinationer och sammanhang =)
...mat? Tacos och så självklart Norrlandsrätten PALT.
...blomma? Hm... Typ ros eller prästkrage ;)
...land? Sverige! Haha, nja, men Frankrike tycker jag om.
...bok? Svåraste frågan. Jag måste säga att det varierar väldigt kraftigt.

Vilken bok har känslomässigt rört dig mest?
Min storebror Robin.
Jag kunde inte sluta gråta när jag läste den. Den var bara för sorglig och verklig och härlig på samma gång. Läs den.

Läser du mycket?
Ibland. När jag orkar. Nä, men ibland läser jag en massa böcker under en kort period och ibland läser jag nästan inga alls.

Ordet är

Fostertrast.

Erkänn att det är lite coolt ändå.

Fostertrast.

Säg det, känn på det. =)
Anyway, me like.

Äntligen sommarlov

Faktiskt så känns det lite uttjatat. Men det går ju som inte komma ifrån. Även om det inte känns som att det är sommarlov än. Det känns som att det är helg. Fredag eftermiddag. Imorrn lördag och sen är det söndag och sen är det måndag och skola igen. Typ. Men missförstå mig nu inte, jag tycker att det är SKÖNT med ännu ett välbehövligt sommarlov!

Idag spelade vi match. Mot ett div. 2-lag och vi förlorade med 3-0. (0-0 i andra). Faktiskt så är det ju inte så dåligt eftersom det laget nog borde vinna över oss med ännu mer. Men det är väl aldrig roligt att förlora.

Men nu tror jag att jag ska ladda över lite bilder på datorn så att kameran återfår sitt minne så jag kan gå ut i sommarvärlden och fota lite vackra saker. Le om du ser mig så kanske du hamnar på bild. Det vet man aldrig. =)

Hoppas att ni allihop får en riktigt skön sommar med mycket bad och roliga aktiviteter.

Hejs svejs. :)


Maskros

image18

Bara för att det är sommar. Snart.

Juni

1:st of June. Grattis Linn =)

Igår, varmt. Cyklade lite hit och dit. Ungefär en mil cyklade jag, är ganska så stolt måste jag säga. Cyklade och kollade på fotboll, det var ganska små barn men det gör ingenting för de är så söta, speciellt de i 5-manna-ålder. Tänk ändå när man var så liten och fotboll var ju typ det coolaste som kunde hända. Dessutom var man väl inte den som bröt ihop när man förlorade utan berättade stolt för alla man kände att man hade förlorat. :)

Idag, varmt. Har varit ute och gått med en vän och en hund i skogen. Varmt. Sedan spelade jag min första kubbmatch det här året. Det känns att det var ett år sedan jag spelade det. Jag är otränad. Middag, och nu har jag tvättat fönster på altanen och ska nog kanske gå ut i sommarvärmen ett tag. Det är faktiskt ganska varmt. Det känns som att det är sommarlov redan, trots att det är några få dagar kvar. Men sista dagarna gör man ju inte speciellt mycket.

Imorgon, är jag ledig. Vi har "Operation Dagsverke" med skolan, vilket betyder att vi är lediga men var och en ska arbeta med något hemma och samla in 100:- till andra barn i andra länder. Jag kommer inte riktigt ihåg vilket land pengarna går till i år, men jag tror att det var något fattigt afrikanskt land. Ändå en bra sak det där. Imorgon blir då mitt arbete att fortsätta fönstertvättningen. Imorgon är det även klippdags innan examen. =) Nice, nice.

Men okej, nu ska jag gå. Hejs svejs.

RSS 2.0