Tycker inte om rubriker

VI VANN :) Vi vann vi vann vi vann vi vann vi vann :)
Med 3-2. Och jag gjorde mål. Säsongens första. Weey, wonderful =)

Måndag kväll

Idag är det måndag den 26 maj och endast 9 dagar till examen. Det känns helt underbart, äntligen sommarlov! Det känns ju nästan som att jag alldeles nyss började sjuan. Det har redan gått två år, helt konstigt. Jag har dock ingen aning om vad jag ska välja när vi nästa år ska välja till gymnasiet. Vet inte om jag ska välja en linje som kommer vara jättekul hela tiden eller en linje med mycket plugg men som jag verkligen kan ha nytta av. Svårt val det där. Man vill ju som inte välja fel, tänker jag.

Idag har vi, klassen, varit på skolan och haft en slags show för våra föräldrar och andra släktingar. Vi har gjort filmer och teatrar på SO:n som vi visade upp. Haha, det var faktiskt riktigt roligt och pengar till klasskassan tjänade vi också. En mycket bra sak för er som vill tjäna pengar till klassen.

Imorrn har vi match, hemma, på gräs, det kan nästan inte bli bättre. Vi har dock endast spelat en match på gräs hemma och den vann vi, med 8-0 så det borde ju föra tur med sig att ha hemmamatch.

Åh, på fredag ska vi ha friidrottsdag med skolan, eller de som vill får fara och friidrotta istället för att ha lektioner. Vi ska vara med, jättekul, NOT. Jag tycker inte ens om friidrott men vår idrottslärare nästan tvingade oss att vara med eftersom det knappt är med några tjejer alls. Jag ska delta i kula och något som heter vortex (?). Jag vet inte ens vad det sistnämnda är för något, men det blir ju spännnade. Tror man ska kasta något. Okej, kula och vortex, det kanske låter som att jag är värsta stark eller nåt. Nja, det tror jag väl inte. Men jag orkar inte springa 800 meter eller hoppa längd så jag tog det som man inte behöver vara bra på. Det är nog mer pinsamt att förlora stort i löpning än att förlora i vortex som jag aldrig har provat förut. Eller vad tror ni?

Okej, nu blev det här konstigt nog ett rätt långt inlägg. Så nu ska jag gå och göra nåt vettigt innan jag ska sova. Ha det så bra allihop där ute och så sover ni gott. =)

Mycket nu

Nu händer det saker hela tiden.

Söndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, söndag - FOTBOLL

snart,
på tisdag, fotbollscup
nästa torsdag, europaprov
engelskaprov
få tillbaka tyskaprov
skriva berättelse

och på lördag blir det ju roligt =)

The song of today - Greatest love of all - Whitney Houston

Ha det gött, ät ordentligt så ni orkar, ha kul och skratta mycket. =)

Vi sitter i samma bil

image17

Gillar bil(d)en. Gör du?

Musik

Hallå hallå. Orkar inte lägga in alla låtarnas musikvideor från YouTube här så namn och låttitel kommer här istället.
Men om du vill kan ju söka själv på YouTube eller något liknande...

John Mayer - Waiting on the world to change
Switchfoot - The blues
Switchfoot - Yesterdays
Säkert! - Vi kommer att dö samtidigt

Mysiga låtar, det vill jag lova. Nu ska jag gå ner och spela spel. Tack för ikväll =)

RSS 2.0